14:18 16.04.2013

Українська учасниця марафону в Бостоні фінішувала за 15-20 хвилин до вибухів

1 хв читати

Українська телеведуча Валентина Хамайко брала участь разом зі своїм чоловіком у Бостонському марафоні і розповіла в ефірі "ТСН. Ранок" свої враження від подій, пов'язаних з вибухами під час змагань.

"Я фінішувала десь за 15-20 хвилин до вибухів і встигла відійти на паралельну вулицю. Настільки гамірно було на фініші, що люди навіть не одразу відреагували на вибух. Він якось нівелювався. Зрозуміли, що сталося, коли задиміло і побачили поранених людей", - розповіла В.Хамайко, передає сайт ТСН.

Вона також повідомила, що на марафоні були ще українці, які постійно проживають в США, вони теж не постраждали.

За словами українки, на момент вибуху на прямій перебували близько 200 бігунів, також була величезна юрба людей. Саме ці люди, які стояли біля парканів і спостерігали за марафоном, найбільше постраждали.

Як повідомлялося, 15 квітня в другій половині дня на фінішній межі Бостонського марафону в США прогриміло два вибухи. За останніми даними, загинули троє людей, серед них восьмирічна дитина. Кількість постраждалих зросла до 144, з них 17 перебувають у критичному стані.

За інформацією МЗС, українців серед загиблих і постраждалих немає. На офіційному сайті Бостонського марафону повідомляється, що участь у змаганнях брали шестеро українців, на контакт з якими і намагаються вийти українські дипломати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА