14:56 17.04.2013

Українські спортсмени отримали 14 ліцензій для участі в Олімпіаді-2014 у Сочі - Бубка

2 хв читати
Українські спортсмени отримали 14 ліцензій для участі в Олімпіаді-2014 у Сочі - Бубка

Українські спортсмени вже отримали 14 ліцензій на участь у XXII зимових Олімпійських іграх 2014 року в Сочі, тоді як очікувана їх кількість може сягнути 55-57, повідомив президент Національного олімпійського комітету (НОК) Сергій Бубка.

"Спортсмени зимових видів спорту здобули 14 ліцензій, із них 11 ліцензій - це біатлоністи, три ліцензії - фігурне катання. Загалом ми очікуємо, що десь 55-57 ліцензій здобудуть наші спортсмени для того, щоб брати участь в 11 видах програм із 15 видів спорту", - повідомив С.Бубка журналістам під час підписання договору про співпрацю НОК із мережею готелів "Прем'єр Готелі" в Києві в середу.

Як повідомила генеральний директор ТОВ "Прем'єр Інтернешнл" (Київ), що керує трьома мережами під брендами "Прем'єр Готелі", "Акорд Готелі" та "Компас Готелі", Ірина Седлецька, основною метою співпраці "Прем'єр Готелів" із НОК є надання можливості НОК розміщувати спортивні олімпійські делегації, котрі перебувають в Україні, в готелях "Прем'єр Готелі".

І.Седлецька повідомила, що договір підписано терміном до грудня 2016 року, й висловила сподівання на його пролонгацію.

У свою чергу С.Бубка повідомив, що до кінця 2013 року буде підписано ще кілька договорів із новими партнерами, назви яких поки що не озвучуються.

С.Бубка також повідомив, що на 24-25 травня заплановане святкування 100-річчя олімпійського руху в Києві, в рамках якого передбачається відкриття Алеї олімпійської слави в Маріїнському парку й закладення місця під розміщення пам'ятника семикратному чемпіону Олімпійських ігор Борису Шахліну. НОК має намір виділити 100 тис. грн на встановлення пам'ятника, тоді як загалом необхідно 400 тис. грн.

XXII зимові Олімпійські ігри відбуватимуться з 7 по 23 лютого 2014 року в Сочі. Понад 3000 атлетів із 80 країн світу боротимуться за 98 комплектів нагород у 15 видах спорту.

Як повідомлялося, українські спортсмени можуть узяти участь у десяти видах спорту: біатлон, лижні перегони, фігурне катання, санний спорт, фрістайл, гірськолижний спорт, сноубординг, стрибки на лижах, лижне двоборство, шорт-трек.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА