11:12 18.04.2013

У Вишневому в деяких будинках сильно підскочила напруга в мережі й вийшла з ладу електротехніка через аварію на підстанції - ОДА

1 хв читати

У м. Вишневому Києво-Святошинського району в середу ввечері, за попередніми даними, сталася аварія на одній з електропідстанцій. У результаті в семи багатоповерхових будинках різко підскочила напруга в мережі, внаслідок чого вийшли з ладу електроприлади мешканців квартир, повідомляє прес-служба Київської облдержадміністрації.

В облдержадміністрації створено робочу групу, до складу якої ввійшли представники управління житлово-комунального господарства ОДА, Києво-Святошинської райдержадміністрації, міськвиконкому Вишневого, представники обленерго та громадськості. Робоча група працює безпосередньо на місці аварії.

Голова облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк дав доручення обленерго обійти кожну квартиру в зазначених будинках, визначити розмір збитків, розробити механізм і терміни компенсації.

Раніше "5 канал" повідомляв, що напередодні ввечері напруга в мережі в п’яти дев'ятиповерхівках підскочила вдвічі вище за норму, в будинках виникали пожежі та вийшли з ладу електроприлади. Ніхто з людей не постраждав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА