14:22 05.05.2013

На Чернігівщині через підтоплення сполучення з деякими населеними пунктами здійснюється за допомогою човнів

2 хв читати

Чернігівській області внаслідок підйому рівня води в річках Дніпро, Десна, Сож підтоплені деякі населені пункти, транспортне сполучення здійснюється за допомогою човнів.

Як повідомляє прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), у смт Радуль унаслідок підйому рівня води в р. Дніпро підтоплені 40 вулиць і провулків (253 домогосподарства, 428 мешканців, зокрема 73 дитини). Рух у населеному пункті здійснюється за допомогою човнів.

У селі Лопатні підтоплені 20 домогосподарств (33 мешканці, зокрема одна дитина), в селі Мньов підтоплені окремі ділянки 35 домогосподарств.

Крім того, в результаті підйому рівня води в р. Дніпро порушено транспортне сполучення з селом Новосілки, Кукари. Рух здійснюється за допомогою човнів.

Унаслідок підйому рівня води в річці Сож порушено транспортне сполучення з селами Суслівка, Плехтіївка та Старі Яриловичі. Рух здійснюється за допомогою човнів.

Унаслідок підйому рівня води в річці Дніпро порушено транспортне сполучення з селами Старик, Повідов, Загатка, Прохорів та Пустинки. Рух здійснюється за допомогою човнів.

Унаслідок підйому рівня води в р. Десна ускладнено транспортне сполучення між селами Путивськ Новгород-Сіверського району (Чернігівська обл.) і Пирогівка (Шосткинський р-н Сумської області).

Унаслідок підйому рівня води в річках Десна та Віть порушено пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Бирине, Прокопівка та Підгірне Новгород-Сіверського району. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

У результаті проходження весняної повені на р. Десна тимчасово припинено поромне сполучення між районним центром та селами Синютин, Пекарів, Кнути і Костирів Сосницького району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів. Можливе автотранспортне сполучення через Коропський район.

Унаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення із селом Лиса Гора Коропського району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

Крім того, порушено транспортне сполучення з селом Червоні Луки Менського району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

Порушено транспортне сполучення з селом Малий Дирчин Городнянського району. Сполучення здійснюється за допомогою човна та по ґрунтовій дорозі через с. Лосева Слобода Щорського району.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський обговорив з прем'єром Іспанії продовження військової допомоги

Прем'єр Бельгії підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

Президенти Латвії та Фінляндії, прем'єр Іспанії візьмуть участь у Саміті миру в Швейцарії

На Одещині збито дві російські авіаракети - ПК "Південь"

На Одещині знищено морську міну - ВМС ЗСУ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА