13:33 17.05.2013

На Волині буде відкрито новий пункт пропуску

1 хв читати

До кінця літа 2013 року на Волині буде відкрито пункт пропуску з Білорусією "Гута - отчину".

Про це повідомив представникам місцевих ЗМІ начальник штабу Луцького прикордонного загону підполковник Іван Маньків під час засідання круглого столу 16 травня.

З його слів, Волинська та Рівненська ОДА розпочали активну роботу з будівництва двох нових пунктів пропуску на державному кордоні України з Республікою Білорусь.

У Ратнівському районі, що на Волині (село Гута), триває будівництво потужного пункту пропуску, який з'єднає Україну і Брестський район. Він надасть можливість зняти навантаження з пункту пропуску "Доманове".

А в Рівненській області на кордоні з Білоруссю спеціально для людей, які збирають ягоди та гриби в лісах Рівненського полігону поблизу села Березове, триває будівництво приміщення для реєстрації громадян і перетину кордону.

"Вже сьогодні у Луцькому прикордонному загоні оформлено перший список громадян із трьох тисяч громадян області, які займаються збором вторинних ресурсів лісу. Вони реєструються з метою перетину кордону з Білорусією для продажу лісової продукції на території сусідньої держави", - повідомив Іван Маньків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА