11:38 22.05.2013

Пабат після лікування розпочав роботу в Київраді

1 хв читати

Депутат Київської міської ради Олександр Пабат (фракція "Громадський актив Києва"), який постраждав унаслідок вибуху феєрверку, повернувся до своєї роботи.

У кулуарах Київради в середу він повідомив, що вже підготував низку проектів рішень, які має намір винести на розгляд міськради. Зокрема, це стосується удосконалення роботи з післяопераційної реабілітації тяжкохворих людей.

О.Пабат має намір продовжити роботу, яку він виконував у Київраді у сфері медицини, а також приділятиме увагу питанню харчування дітей у навчальних закладах.

Як повідомлялося, 4 лютого О.Пабат постраждав внаслідок необережного поводження з піротехнічними виробами. Його госпіталізували до реанімації Київської обласної лікарні у дуже важкому стані: у нього були роздроблені лицьові кістки, він втратив око.

З 2005 року О.Пабат очолює партію "Громадський актив Києва" та громадський рух "Народна армія порятунку". У 2010 році балотувався на пост президента України. Його називали ймовірним претендентом на посаду голови Святошинської райдержадміністрації в столиці.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА