09:57 28.05.2013

У Києві заборонили роботу п’яти атракціонів

1 хв читати

У Києві за результатами перевірок заборонили експлуатацію п’яти атракціонів, повідомила в понеділок прес-служба Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України (Держгірпромнагляд).

"За результатами перевірок заборонено експлуатацію шести атракціонів підвищеної небезпеки, а саме в м. Києві: ТРЦ "Тропікал парк" - атракціони "Жаба", "Сафарі"; парк "Позняки" - атракціон "Ламбада"; парк "Молодіжний"- "Ламбада"; парк Деснянський - Fantastic jump-4, а також у м. Бучі Київської області - атракціон "Мала ланцюгова карусель", - ідеться в повідомленні.

Перевірки тривали з 20-24 травня за дорученням Кабміну України в Києві та Київській області, де експлуатуються 120 атракціонів (82 у столиці та 38 в області). Наразі перевірено 56 атракціонів.

Під час перевірок виявлено 58 порушень нормативно-правових актів з охорони праці.

За повідомленням Держгірпромнагляду, характерними є такі порушення: "в паспортах атракціонів не зазначено осіб, відповідальних за безпечну експлуатацію, відсутність інструкцій з охорони праці; робочі місця операторів не оснащені кабінами, парасольками, навісами від сонця й атмосферних опадів".

За порушення нормативно-правових актів з охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто вісьмох осіб. Перевірки атракціонів тривають.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА