20:10 05.06.2013

Грищенко: Підготовка до святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі виходить на завершальну стадію

1 хв читати

Підготовка до святкування в Україні та за її межами 1025-річчя хрещення Київської Русі виходить на завершальну стадію, заявив під час наради з підготовки до святкування віце-прем'єр України Костянтин Грищенко.

Як повідомляє прес-служба віце-прем'єра К.Грищенка в середу, віце-прем'єр звернув увагу учасників наради на необхідність у найкоротші терміни завершити підготовку до відзначення цієї ювілейної дати за основними пріоритетними напрямами, серед яких віце-прем’єр виокремив участь глав іноземних держав, предстоятелів помісних православних церков на урочистостях в Україні, заходи з відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі за кордоном, організацію конференцій та інших заходів за участю наукової спільноти, широких експертних кіл, присвячених історії, культурній спадщині, питанням державно-церковного діалогу.

"Особливої уваги потребують питання, пов’язані з урочистими заходами в Національному палаці мистецтв "Україна", біля пам’ятника князю Володимиру Великому, в Національній філармонії України за участю президента України, глав іноземних держав та предстоятелів помісних православних церков", - наголосив К.Грищенко.

Віце-прем'єр зазначив, що постійної уваги потребує питання, пов’язане з виконанням ремонтно-реставраційних робіт на об’єктах, де відбуватимуться заходи за участю глав помісних церков. "Враховуючи державний рівень ювілейної події та значний інтерес до неї у християнському світі, надзвичайно важливо у стислі терміни виконати все заплановане, забезпечити впорядкування територій і облаштування місць, пов’язаних з урочистостями", - наголосив К.Грищенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА