09:19 07.06.2013

Українця визволили з полону на одній із дачних ділянок у Приамур'ї - МВС

1 хв читати

В Амурській області поліцейські звільнили громадянина України, який насильно утримувався в селі Тамбовці, повідомляє у п'ятницю УМВС Приамур'я.

"Чоловіка знайшли в гаражі присадибної ділянки у важкому стані. Співробітники поліції вилучили в підозрюваного близько одного кілограма гашишного масла, бойовий револьвер, патрони та два газові пістолети", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, чоловіка у важкому стані знайшли в гаражі біля будинку зловмисника. Лікарі констатували в потерпілого черепно-мозкову травму та перелом ребер. Чоловіка доправили до лікарні.

За його словами, він приїхав у Приамур'я на роботу, загубив документи й певний час мешкав на цій присадибній ділянці. Власник господарства змушував потерпілого працювати, а коли той відмовився, побив його й замкнув у гаражі. Полоненому залишив матрац і пляшку води.

На території присадибної ділянки поліцейські виявили скляну банку ємністю один літр, наповнену гашишним маслом, предмети для виготовлення наркотиків. Оперативники вилучили револьвер, 25 патронів до нього калібру 7,62 мм, два газові пістолети.

Підозрюваного доставили до відділу внутрішніх справ. Матеріали за фактом насильницького утримання громадянина України передано до відповідних органів для ухвалення рішення про порушення кримінальної справи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА