11:57 07.06.2013

КМДА присвоїла статус території з НС місцевого рівня окремим ділянкам на схилах Дніпра

1 хв читати
КМДА присвоїла статус території з НС місцевого рівня окремим ділянкам на схилах Дніпра

У Києві налічується вже 11 об'єктів, на яких оголошено надзвичайну ситуацію місцевого рівня у зв'язку з загрозою зсувів.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації (КМДА) територією зі статусом НС місцевого рівня оголошено також окремі ділянки схилів Дніпра від Володимирської гірки до Ландшафтного парку в Печерському районі.

Раніше КМДА присвоїла такий статус, зокрема, схилам біля озера Глинка біля пров. Філатова та бульв. Дружби народів у Печерському районі, ділянці на вул. Академіка Кащенка, 154 (Мишоловська балка) в Голосіївському районі, де подальший розвиток зсувних процесів може спричинити руйнування доріг, комунікацій, приватних будівель та інших споруд, ділянки поблизу садиб №№22, 24, 26 на вул. Адмірала Ушакова та біля садиби на вул. Квітки-Основ’яненка, 14 (Мишоловська балка) в Голосіївському районі, територія схилів Батиєвої гори (на розі вул. Локомотивної та Краснодонської), ділянка Батиєвої гори на розі вул. Провідницької та Радісної, територія поблизу садиби в Учбовому пров., 7, що у Голосіївському районі.

На цих ділянках здійснюються протизсувні заходи: зведення підпірних стін, монтаж дренажних систем, організація рельєфу з улаштування стійкого профілю ухилів, створення поверхневих стоків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА