19:42 12.06.2013

Рух транспорту Парковою алеєю в Києві можуть обмежити у зв'язку з протизсувними роботами

1 хв читати

КП "Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт" (СУППР) пропонує обмежити рух транспорту на Парковій алеї на час проведення першочергових заходів із протизсувних робіт, повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", під час виїзної наради в середу він повідомив, що відповідну пропозицію СУППР направив на адресу голови КМДА Олександра Попова.

А.Голубченко наголосив, що на схилах Дніпра в Києві наразі вже налічується вісім локальних зсувів. Водночас у КМДА наразі немає коштів для проведення робіт з укріплення зсувонебезпечних територій, зокрема на схилах Дніпра.

КМДА звернулося до Кабінету Міністрів з проханням виділити додатково кошти на ці цілі. А.Голубченко розраховує, що це прохання буде задоволено, і після 20 червня розпочнуться роботи з усунення зсувів на дніпровських схилах.

Питання про те, чи буде транспортний рух на Парковій алеї на час проведення цих робіт обмежено повністю або частково, розглядатимуть на засіданні комісії КМДА з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у четвер.

Як повідомлялося, після рясного снігопаду наприкінці березня і сильних дощів у червні в Києві активізувалися зсуви. Офіційно оголошені територіями надзвичайної ситуації місцевого рівня 11 об'єктів, зокрема дніпровські схили.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА