11:27 14.06.2013

Кокс і Квасневський планують відвідати Тимошенко в суботу - джерело

1 хв читати
Кокс і Квасневський планують відвідати Тимошенко в суботу - джерело

Спостерігачі від Європейського парламенту екс-президент Польщі Александр Квасневський і колишній президент ЄП Пет Кокс мають намір зустрітися з екс-прем'єром Юлією Тимошенко в ЦКЛ №5 у суботу, 15 червня.

Про це повідомило кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело. Проте отримати офіційне підтвердження агентству поки що не вдалося.

Як повідомлялося, П.Кокс і А.Квасневський стали спостерігачами від Європейського парламенту за судовими процесами над екс-прем'єром України Юлією Тимошенко й розпочали роботу 11 червня 2012 року. Відповідних домовленостей було досягнуто між прем'єр-міністром України Миколою Азаровим і президентом Європарламенту Мартіном Шульцем.

Пізніше їхній мандат було розширено: крім справ Ю.Тимошенко, вони також спостерігали за справами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та колишнього тимчасового виконувача обов'язків міністра оборони Валерія Іващенка.

18 квітня доповідь місії обговорювалася в Страсбурзі в рамках засідання Конференції президентів Європейського парламенту. Як повідомив президент ЄП М.Шульц, за підсумками дискусії було ухвалено рішення про продовження місії до вересня цього року.

Востаннє П.Кокс і А.Квасневський приїжджали в Україну 26-28 травня.

Водночас 8 червня А.Квасневський повідомив українській службі "Польського радіо" (Program dla Zagranicy Polskiego Radia SA), що наступні переговори з питання українського екс-прем'єра рамках місії Європарламенту відбудуться 13-15 червня під час їхнього візиту в Україну.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА