14:50 25.06.2013

Унаслідок аварійної посадки вертольота біля Кременчука постраждали дві людини

1 хв читати

Стан інструктора та курсанта Кременчуцького льотного коледжу Національного авіаційного університету, які перебували в кабіні вертольота АК 1-3, що здійснив аварійну посадку поблизу с. Кохнівка Кременчуцького району Полтавської області в понеділок, оцінюється як середньої тяжкості.

Як повідомляє управління Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Полтавській області, постраждалих направили до Кременчуцької міської лікарні №3 для обстеження. Для з’ясування причини аварії на місці події працюють представники транспортної прокуратури, міліції, а також фахівці Кременчуцького льотного коледжу.

В облуправлінні ДСНС уточнили, що вертоліт здійснив аварійну посадку в понеділок на відкритій місцевості біля дачного кооперативу "Азон" під час навчального польоту.

Раніше повідомлялося, що аварія сталася близько 10:00 у вівторок.

Як повідомлялося, в Кременчуці у вівторок упав у болото вертоліт АК 1-3, що здійснював навчальний політ. "Пілот і курсант виконували відпрацювання завдання "Політ по колу". Вертоліт - 2009 року випуску, налітав 950 годин. Пілот - досвідчений, час нальоту - майже 700 годин. Причина події з'ясовується", - розповів журналістам начальник Кременчуцького льотного коледжу Володимир Головенський.

На місці події працює спеціальна комісія. До з’ясування причини падіння польоти на вертольотах цього типу припинено.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА