11:19 26.06.2013

Кокс і Квасневський планують відвідати Тимошенко в День Конституції - джерело

1 хв читати
Кокс і Квасневський планують відвідати Тимошенко в День Конституції - джерело

Спостерігачі від Європарламенту (ЄП) екс-президент Польщі Александр Квасневський та колишній президент ЄП Пет Кокс планують зустрітися з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКЛ №5 (Харків) у п'ятницю, 28 червня.

Про це повідомило кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело.

Водночас отримати офіційне підтвердження агентству поки що не вдалося.

Як повідомлялося, раніше посол ЄС в Україні Ян Томбінський зазначив, що А.Квасневський і П.Кокс мають намір прибути в Україну 26-28 червня.

П.Кокс і А.Кваснєвський стали спостерігачами від Європейського парламенту у судових процесах над екс-прем'єром України Юлією Тимошенко і почали роботу 11 червня 2012 року. Відповідних домовленостей було досягнуто між прем'єр-міністром України Миколою Азаровим і президентом Європарламенту Мартіном Шульцем.

Пізніше їхній мандат було розширено: окрім справ Ю.Тимошенко, вони також спостерігали за справами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і колишнього тимчасово виконувача обов'язків міністра оборони Валерія Іващенка.

18 квітня доповідь місії обговорювали в Страсбурзі в рамках засідання Конференції президентів Європейського парламенту. Як повідомив президент ЄП Мартін Шульц, за підсумками дискусії було ухвалено рішення щодо продовження місії до вересня цього року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА