13:03 26.06.2013

"Візз Ейр Україна" з 1 жовтня базуватиме один літак у Донецьку, відкриє 4 нові напрямки

2 хв читати
"Візз Ейр Україна" з 1 жовтня базуватиме один літак у Донецьку, відкриє 4 нові напрямки

Низькобюджетна авіакомпанія "Візз Ейр Україна" (Київ) з 1 жовтня 2013 року відкриває свою другу українську базу в Донецьку з одним літаком Airbus A320.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, окрім раніше оголошених і виконуваних рейсів до Кутаїсі та Дортмунда, "Візз Ейр Україна" розширює маршрутну мережу з Донецька й відкриває чотири нові маршрути: до Лондона (Лутона), Мілана (Бергамо), Мюнхена (Меммінгена) та Рим (Фіумічино), а частоту на напрямку до Кутаїсі буде збільшено з двох до п'яти на тиждень.

"Це свідчить про інвестиції у флот розміром близько $80 млн у Донецьку та подальші плани авіакомпанії збільшити пасажиропотік в аеропорту Донецька до 275 тис. пасажирів на рік і створення більше ніж 250 нових робочих місць", - йдеться в повідомленні.

Квитки на чотири нові напрямки вже у продажу на сайті авіакомпанії за ціною від 399 грн (в один бік, разом з податками і збором за бронювання).

Польоти в Рим розпочнуться з 4 жовтня і відбуватимуться щопонеділка та щоп'ятниці, в Мюнхен - із 2 жовтня, щосереди та щонеділі, в Лондон - з 2 жовтня, щосереди і щонеділі, в Мілан - із 1 жовтня, щовівторка та щочетверга.

"Візз Ейр Україна" створила і збільшила пасажиропотік low-cost мандрівників у Києві, і нині цей показник становить близько 600 тис. пасажирів на рік. Ми очікуємо, що в наступні 12 місяців наша авіакомпанія збільшить пасажиропотік до 1 млн пасажирів, здійснюючи перевезення вже з обох баз - у Києві та Донецьку", - наведено в повідомленні слова генерального директора "Візз Ейр Україна" Акоша Буша.

"Візз Ейр Україна" є єдиною українською низькобюджетною авіакомпанією. З жовтня 2013 року авіакомпанія експлуатуватиме чотири повітряні судна Airbus A320 та здійснюватиме рейси за 22 напрямками до 11 країн.

"Візз Ейр Україна" входить до групи компаній Wizz Air, яка розпочала роботу в 2004 році. Компанії, що входять до її складу, здійснюють польоти до Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії, Іспанії, Польщі, Норвегії, Фінляндії, Швеції, Туреччини, Греції та інших країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА