12:09 28.06.2013

У неділю ввечері київська станція метро "Олімпійська" буде зачинена для пасажирів

1 хв читати
У неділю ввечері київська станція метро "Олімпійська" буде зачинена для пасажирів

30 червня з 20:00 до 21:00 станція метро "Олімпійська" Куренівсько-Червоноармійської лінії буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід.

Як повідомила прес-служба "Київського метрополітену" у четвер, у зазначений період поїзди прямуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки.

Крім цього, на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде збільшено кількість поїздів із 19:35, а на Святошинсько-Броварській та Сирецько-Печерській лініях - передбачено додаткові резервні потяги, які подаватимуть на лінії у разі збільшення пасажиропотоків.

Також можливим є введення обмежень на вхід пасажирів на станції "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", якщо пасажиропотік після футбольного матчу на НСК "Олімпійський" перевищуватиме перевізну здатність.

На станціях "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" та "Палац спорту" буде посилено штат чергового персоналу і призначено відповідальних осіб для контролю за перевезенням пасажирів.

Зазначені зміни в режимі роботи київського метрополітену пов'язані з проведенням на НСК "Олімпійський" з 21:00 до 22:45 футбольного матчу між командами "Зеніт" (Санкт-Петербург) та "Динамо" (Київ), а також святкового концерту до Дня молоді на майдані Незалежності з 18:00 до 22:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА