16:02 01.07.2013

"Батьківщина" вимагає від віце-прем'єра та генпрокурора не допустити закриття інституту ім. Громашевського

1 хв читати

Партія "Батьківщина" вимагає від віце-прем'єра (прізвище не зазначено - ІФ) та генерального прокурора України Віктора Пшонки не допустити припинення надання медичної допомоги Інститутом епідеміології та інфекційних хвороб ім. Громашевського АМН України.

Як повідомляє прес-служба партії "Батьківщина" в понеділок, відповідне депутатське звернення направив член тимчасової слідчої комісії парламенту з розслідування фактів неефективного використання коштів та зловживань із боку міністерства охорони здоров'я, депутат фракції "Батьківщина" Павло Петренко.

Як повідомляли раніше в Національній академії медичних наук, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів, територію, на якій нині розміщується лікарня біля Києво-Печерської лаври, буде передано Міністерству культури, а клініка переїде до корпусу на вул. Амосова, 5 та вул. Галицькій, 4. Зокрема, обстеження та лікування ВІЛ-інфікованих в майбутньому відбуватиметься в корпусах на вул. Амосова.

Заступник міністра охорони здоров'я Олександр Толстанов раніше заявив, що Інститут епідеміології та інфекційних захворювань ім. Громашевського має бути науково-дослідною установою, а для лікування ВІЛ-інфікованих є необхідні умови в регіонах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА