11:20 08.07.2013

У Дніпропетровській області міліція розслідує не доукомплектування 360 машин "швидкої допомоги" медобладнанням на суму понад 1,4 млн грн

2 хв читати

Слідче управління ГУ МВС у Дніпропетровській області відкрило кримінальне провадження за фактом не доукомплектування 360 закуплених автомобілів "швидкої допомоги" медобладнанням на суму понад 1,4 млн грн, повідомляє прес-служба прес-службі Держфінінспекції в Дніпропетровській області.

Під час перевірки дотримання законодавства щодо закупівлі легкових автомобілів за період з лютого 2011 до лютого 2013 року встановлено, що 360 легкових автомобілів ОКЗ неукомплектовані спеціальним санітарним медичним обладнанням на суму понад 1,2 млн грн.

"У 170 "швидких" відсутні медичні ящики-укладання, у 140 - контейнери для медикаментів. 129 автомобілів не укомплектовані сумками лікаря, ще в 51 автомобілі відсутні медичні полиці", - йдеться в повідомленні.

За даними Держфінінспекції, постачальником медичного обладнання було ТОВ "Техкомплект", яке не виконало умов тендерної документації. Так, держфінінспектори виявили невідповідність медико-технічних вимог документації конкурсних торгів на закупівлю автомобілів типу ВАЗ - 21214 "Нива" ТК-Y-2121 МД і GEELY CK-2 ТК-GL-СК МД фактичної комплектації цих транспортних засобів, що є порушенням вимог Закону України "Про здійснення державних закупівель".

На момент ревізії ТОВ "Альянс Фарм" не надало медичного обладнання для машин "швидкої допомоги" на суму 236 тис. грн, незважаючи на передоплату цього обладнання в жовтні 2012 р.

Відомості про відкриття кримінального провадження внесені за ч. 2 ст. 364 КК України ((зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) до Єдиного реєстру до судових розслідувань.

Триває досудове розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На полях Азійського саміту Зеленський обговорив із міністром оборони США посилення української ППО та коаліцію F-16

У Миколаївській області вночі збито 11 "шахедів", через падіння уламків горіли склади промпідприємства

Війська РФ протягом доби завдали понад 380 ударів по Запорізькій області

Силами ППО вночі знищено 24 із 25 "шахедів", які атакували Україну

Війна з Китаєм не є неминучою, незважаючи на зростаючу напруженість в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні - глава Пентагону

Україна має підтвердження 106 країн про участь у Саміті миру

У Чорному морі перебувають три кораблі РФ, зокрема один носій "Калібрів"

Міністр оборони Китаю заявляє про відсутність поставок зброї Росії

Сили оборони за добу ліквідували 1080 окупантів

Китайський безекіпажний космічний корабель приземлився на зворотному боці Місяця для історичної місії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА