15:55 09.07.2013

Українці в червні цікавилися придбанням квартири в Інтернеті переважно в Києві, Одесі та Львові - дослідження

1 хв читати

Найбільша кількість українців у червні 2013 року року цікавилася придбанням квартири в Києві - 51% всіх запитів до пошукових систем Google і "Яндекс", по 8% - в Одесі та Львові, тоді як житлом у Донецьку та Харкові цікавляться 4% і 3,5% українських користувачів.

Як повідомляється в прес-релізі компанії "Ашманов і партнери Україна" з посиланням на проведені нею дослідження запитів у Google та "Яндексі", особливих відмінностей між запитами щодо первинного та вторинного ринків житла столиці виділити не вдалося, оскільки конкретна умова "квартира в новобудові "становить не більше 2% запитів від їхньої загальної кількості.

"Інтерес до придбання квартири перманентно зростає. У червні 2013 року він став вище утричі, ніж у "кризовому "листопаді 2008 року", - зазначають у компанії.

При цьому в червні частки запитів на купівлю та довгострокову оренду квартири становили 51% і 49% відповідно.

"Ашманов і партнери Україна" заснована в 2010 році, є спільним підприємством компанії "Ашманов і партнери" (РФ) і групи компаній "Інтернет Інвест" (Imena.UA, MiroHost, Україна). Основні напрями діяльності - інтернет-маркетинг, консалтинг (налагодження інтернет-процесів компанії - від розробки стратегії до аудиту юзабіліті сайта), розробка корисних технологій для роботи та маркетингу в Інтернеті.

Одним з видів діяльності компанії є дослідження переваг українських користувачів Інтернету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА