16:36 10.07.2013

На Долобецькому островi в Гiдропарку iнвестори облаштують майданчики для пляжного футболу та баскетболу

2 хв читати
На Долобецькому островi в Гiдропарку iнвестори облаштують майданчики для пляжного футболу та баскетболу

Iнвестори облаштують у Гiдропарку спортивнi майданчики для пляжного баскетболу та футболу, а в парку Дружби народiв - спортивний парк.

Як передає кореспондент агентства "Iнтерфакс-Україна", конкурсна комiсiя Київської мiської державної адмiнiстрацiї (КМДА) на засiданнi в середу оголосила результати iнвестицiйних конкурсiв щодо цих трьох об'єктiв.

Так, переможцем конкурсу зi створення сучасної зони вiдпочинку з пляжного баскетболу на пляжi "Венецiя" на островi Долобецький у Днiпровському районi було визнано ТОВ "Федерацiя баскетболу мiста Києва".

Згiдно з умовами конкурсу, на територiї площею 0,31 га мають бути облаштованi два майданчики для баскетболу, трибуна зi збiрно-розбiрних конструкцiй та пiдтрибуннi примiщення. Орiєнтовна вартiсть проекту - 917 тис. грн.

Переможцем конкурсу з облаштування спортивної бази для пляжного баскетболу, футболу та iнших видiв спорту на територiї пляжу "Венецiя" на островi Долобецькому в Днiпровському районi визнано ТОВ "Мiсто спорту".

У рамках проекту на територiї площею 4,89 га буде облаштовано шiсть футбольних полiв, зокрема по одному - з трав'яним i штучним покриттям i трибунами, а також спортивний майданчик i адмiнiстративну споруду. Вартiсть проекту - 14,4 млн грн.

Конкурс iз будiвництва спортивного парку на територiї парку культури та вiдпочинку "Дружби народiв" у Деснянському районi виграло ТОВ "Iнновацiйний спортивний парк". Згiдно з умовами конкурсу, iнвестор має облаштувати на територiї 14,5 га комплексну спортивну зону, зону лицарських змагань, дитячий майданчик, зону вiдпочинку, а також зони для занять вейкбордичними та воднолижними видами спорту в катернiй i канатнiй версiях. Загальна вартiсть проекту - 19,75 млн грн.

Усi три конкурси було оголошено 7 червня, i для участi в них надiйшло по однiй заявцi, подавачiв яких i було визнано переможцями.

Також 7 червня було оголошено ще один конкурс - на облаштування спортивно-рекреацiйного комплексу на островi Долобецькому, в рамках якого пропонується на територiї 3,3 га побудувати майданчики для тренажерiв, футбольний i баскетбольний майданчики, танц-хол, ресторан на 50 мiсць. Загальна вартiсть проекту - 20,5 млн грн.

Однак заявок для участi в цьому конкурсi не надiйшло, i комiсiя продовжила його термiн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фінляндія передала Україні партію бойових катерів, 50 українських військових пройдуть навчання на них у Румунії - ЗМІ

Російський флот, імовірно, обмежить операції у східній частині Чорного моря у зв'язку зі зростаючими втратами - британська розвідка

Пріоритетами на "Рамштайн-20" для України є надання систем ППО та ракет до них, ракети дальнього радіусу дії - Міноборони

США не допустять поразки України - глава Пентагону, відкриваючи "Рамштайн-20"

ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

У Києві шахраї підробляли листи від військових частин й отримали 1,7 млн грн гуманітарки - Офіс генпрокурора

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА