12:37 19.07.2013

Українського рибалку, врятованого після інциденту в Азовському морі, прооперували, пошуки ще двох українців тривають - МЗС

1 хв читати

В Азовському морі тривають пошуки двох громадян України, які зникли безвісти після зіткнення їхнього баркаса та катера берегової охорони прикордонної служби Росії, повідомили в Міністерстві закордонних справ України.

"Пошуки двох громадян України, зниклих безвісти, тривають. У них беруть участь російські та українські катери. Поки що пошуки результатів не дали", - розповів агентству "Інтерфакс-Україна" директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс у п'ятницю.

Про врятованого українця відомо, що він перебуває в лікарні Єйська (Росія) після проведеної напередодні операції, стан його - середньої тяжкості.

"Учора його відвідав наш консул. Ми очікуємо дозволу лікарів, коли можна буде його транспортувати в Україну", - зазначив Є.Перебийніс, додавши при цьому, що МЗС контактує з родичами всіх членів екіпажу.

Українське генеральне консульство в Ростові-на-Дону, за його словами, координує роботу з російською стороною щодо пошуку двох зниклих, лікування третього українця. Крім того, має бути здійснена ідентифікація загиблих і вцілілих, після чого вирішуватиметься питання репатріації тіл в Україну.

Як повідомлялося, 17 липня близько 18.00 в Азовському морі в районі російського селища Воронцовка сталося зіткнення українського баркаса та катера берегової охорони прикордонної служби Росії. Рибальське судно перекинулося, внаслідок чого загинули двоє українців, ще двоє зникли безвісти, одного вдалося врятувати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА