11:15 23.07.2013

Завершується облагороджування Володимирської гірки до святкування 1025-річчя Хрещення Русі

1 хв читати

На Володимирській гірці в Києві завершуються роботи з підготовки до святкування 1025-річчя Хрещення Русі.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", голова Київської міськдержадміністрації (КМДА) Олександр Попов у вівторок провів виїзну нараду з питання підготовки до цих урочистих заходів.

"Практично роботи з упорядкування залишилося на один-два дні. Через два дні матимемо підсвічування, і все буде готово для того, щоб прийняти гостей", - констатував О.Попов.

Заступник голови КМДА Михайло Кучук зазначив, що реконструкція Володимирської гірки триває вже два роки. Загалом проект передбачає благоустрій 10,4 га паркової зони, вартість проекту становить 82 млн грн.

У рамках підготовки до святкування 1025-річчя Хрещення Русі було виконано протизсувні роботи біля пам'ятника князю Володимиру. За словами М.Кучука, там було вбито 64 похилі палі, які закріпили ґрунт.

Він також повідомив, що на благоустрій пам'ятника князю Володимиру виділено 8 млн грн, на реконструкцію пам'ятника Магдебурзького права - близько 10 млн грн. Отже, за два роки загалом виконано робіт на 18 млн грн.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в рамках реконструкції колони пам'ятника Магдебурзького права до нього побудовано нові сходи з виходом до набережної Дніпра. Наразі будівельники завершують вивезення сміття.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА