11:18 23.07.2013

Затримку з забезпеченням українцiв закордонними паспортами буде вирiшено до 2 серпня

1 хв читати
Затримку з забезпеченням українцiв закордонними паспортами буде вирiшено до 2 серпня

Проблему з забезпеченням громадян України закордонними паспортами буде повнiстю вирiшено до 2 серпня, також буде створено спецiальний 20-денний резервний запас документiв у кiлькостi 50 тис. одиниць.

Вiдповiдне доручення щодо створення такого резерву дав перший вiце-прем'єр України Сергiй Арбузов пiд час перевiрки роботи держпiдприємства "Полiграфiчний комбiнат "Україна" у вiвторок.

"Сьогоднi ми взяли на контроль це питання. Необхiдно працювати над здешевленням паспортiв i потрiбно створити резервний запас 50 тис. одиниць, щоб не виникало таких проблем", - сказав вiн.

У свою чергу директор полiграфкомбiнату "Україна" Максим Степанов вiдрапортував, що наразi держпiдприємство вже вiдвантажило 36 тис. бланкiв паспортiв, що становить у середньому 6 тис. одиниць на добу.

"Ми збiльшуємо обсяги й до кiнця тижня вже вийдемо на цифру в 10 тис. паспортiв (тобто станом на п'ятницю - IФ). I впевнений, що до 2 серпня таку проблему, як отримання закордонного паспорта, в Українi повнiстю буде вирiшено", - запевнив М.Степанов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА