12:17 24.07.2013

Наступного тижня графік руху київської міської електрички буде відновлено - КМДА

2 хв читати

Цього тижня на лінію вийде частина рухомого складу міської електрички, а до кінця наступного – курсуватимуть усі потяги, які було знято з маршруту для проведення ремонту, повідомив під час онлайн-конференції заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Костюк.

"Ми вже перерахували кошти Південно-Західній залізниці для проведення ремонту рухомого складу. Водночас для подальшої безперебійної роботи міської електрички ми підготували матеріали щодо збільшення асигнувань для погашення наявної заборгованості перед залізничниками та подали їх на затвердження сесії Київради. Враховуючи, що сесія не відбулася, рішення залишилося неприйнятим", - наводить слова М.Костюка прес-служба КМДА в середу.

Заступник голови КМДА також додав, що надані залізницею на баланс столиці електропоїзди є застарілими та непристосованими для потреб міста. За його словами, це був добрий жест із боку залізничників, проте цей рухомий склад виконав своє завдання на етапі становлення проекту "Міська електричка". М.Костюк зазначив, що Києву потрібен новий, сучасний та комфортний електропоїзд.

Крім того, як повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури, в літній період в експлуатації перебувають від восьми до десяти складів електропоїздів, але влада розглядає можливість у вересні збільшити кількість потягів до 11, що дасть змогу зменшити інтервал руху у напрямку найбільшого пасажиропотоку.

КП "Київпастранс" уже звернулося до Південно-Західної залізниці з пропозицією розробити графік руху міської електрички з використанням зазначеної кількості рухомого складу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА