14:37 30.07.2013

Україна оголосила конкурс на ТБ-частоти в Сімферополі і АРК, радіочастоти - у Харкові, Львові, Черкасах

2 хв читати

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України оголосила конкурс на мовлення на 55 вільних телеканалах і 37 - на радіочастотах.

Згідно з оголошенням, опублікованим у виданні "Голос України" у вівторок, кінцевий термін подання заяв на видачу ліцензії на мовлення - до 18:00 27 вересня 2013 року. Кінцевий термін підбиття підсумків конкурсу - 26 жовтень 2013 року.

Серед виставлених на конкурс телевізійних частот - мережа із 42 телеканалів в АРК: канал з цілодобовим мовленням у Сімферополі та Сімферопольському районі, 40 каналів - мовлення по 6,5 годин на добу в будні і 8 годин на добу в суботу і неділю, зокрема, в Сімферополі, Севастополі, один канал - мовлення по дві години на добу в будні та вихідні.

Крім того, оголошено конкурс на цілодобове мовлення на вільних каналах у Донецькій (Єнакієве), Черкаській (Жашків) та Чернігівській (Бобровиця) областях.

На конкурс також виставлені 37 радіочастот: зокрема, оголошено конкурс на цілодобове мовлення на 10 радіочастотах в АРК, зокрема, в Сімферополі, Севастополі, Ялті, двох частотах - у Харкові та області, за частотою - у Львові, по частоті - у Вінниці, на двох частотах - у Черкасах на 12-годинне мовлення на добу, в Умані (Черкаська обл.) - на цілодобове мовлення.

Згідно з вимогами до програмної концепції для загальнонаціональної категорії мовлення, необхідно - обов'язкове розміщення соціально важливих програм; рекомендовано - розміщення дитячих передач.

Для регіональної та місцевої категорій мовлення рекомендовано розміщення дитячих програм, здійснення мовлення без ретрансляції програм інших мовників та використання їх логотипів і позивних.

Претендент на участь у конкурсі зобов'язаний надати інформацію про забезпечення високої технічної якості мовлення, оператора комунікацій, тип передавача, стандарти мовлення тощо.

Учасник конкурсу також зобов'язаний надати бізнес-план із зазначеним наявністю фінансово-економічних можливостей забезпечувати розповсюдження програм, джерелами фінансування телерадіоорганізації.

Грошовий внесок під конкурсну гарантію оплачується до закінчення прийому документів. Конкурсна гарантія становить 10% від максимального розміру ліцензійного збору (залежить від потужності передавача).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Японія приєдналася до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

Росіяни обстріляли Козацьке, постраждали троє людей

Під Вовчанськом ворожий дрон влучив у вантажівку, водій важко поранений - Синєгубов

Австралія виділяє Україні пакет у 100 млн доларів - міністр оборони Марлз

Сирський на зустрічі у форматі Рамштайн розповів про загострення ситуації на фронті та потреби України

Суд заарештував голову Броварської райадміністрації Майбоженка без права застави - Офіс генпрокурора

Голові Броварської райадміністрації Майбоженку, який скоїв ДТП із чотирма постраждалими, висунуто підозру

Найближчими днями в Україні трохи потеплішає, місцями пройдуть короткочасні дощі

Шмигаль ознайомився з процесом зведення фортифікацій на кордоні з Білоруссю у Волинській області

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА