20:04 01.08.2013

До 5 українських вишів не надійшло жодної заяви абітурієнтів - Міносвіти

1 хв читати
До 5 українських вишів не надійшло жодної заяви абітурієнтів - Міносвіти

До п’яти українських вищих навчальних закладів не надійшло жодної заяви на вступ від абітурієнтів, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України в четвер увечері.

Як зазначено в повідомленні, абітурієнти не удостоїли увагою ТОВ "Поліцейська фінансово-правова академія", приватний виш "Міжрегіональна академія бізнесу та права ім. Н.Кручиніної", Південнослов'янський інститут вищого навчального закладу "Київський славістичний університет", коледж "Слов'янсько-грецький колегіум" (Київський славістичний університет), Севастопольський економіко-правовий коледж приватного вишу "Кримський інститут економіки та господарського права".

Крім того, за даними Міносвіти, найменшу кількість заяв на вступ абітурієнти подали до приватного вишу "Український інститут лінгвістики і менеджменту" (4 заяви), Стрітівської вищої педагогічної школи кобзарського мистецтва (5), Хмельницького коледжу технологій та дизайну (7), Полтавського інституту економіки та менеджменту "Світоч" (9), приватного вишу Канівський еколого-інформаційно-технологічний коледж (12 заяв).

Як повідомлялося, найбільше студентів під час вступної кампанії 2013 року захотіло вступити до Київського національного університету (КНУ) ім. Шевченка, Національний технічного університету України "Київський політехнічний інститут" (КПІ) та Львівського НУ ім. Франка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА