13:06 02.08.2013

АМКУ визначиться з дозволом СКМ на купівлю "Укртелекому" приблизно через місяць

1 хв читати
АМКУ визначиться з дозволом СКМ на купівлю "Укртелекому" приблизно через місяць

Антимонопольний комітет України (АМКУ) направив запити всім зацікавленим особам для аналізу угоди з купівлі найбільшим українським холдингом "СКМ" (Донецьк) компанії "Укртелеком", яка лідирує на ринку фіксованого зв'язку і має єдину в країні ліцензію мобільного зв'язку 3G.

"Запити направлено всім учасникам ринку, експертам, регулятору. Чекаємо на відповідь, потім аналізуватимемо. Десь, напевно, через місяць зможемо дати чітку відповідь, чи вплине на конкурентне середовище на цих ринках ця транзакція", - сказав в. о. голови АМКУ Рафаель Кузьмін на прес-конференції в Києві в п'ятницю.

Як повідомлялося, 3 червня 2013 року СКМ і група EPIC (Австрія) підписали договір купівлі-продажу 100% акцій компанії UA Тelecominvest Limited, якій належать 100% ТОВ "ESU", що, у свою чергу, володіє 92,79% акцій "Укртелекому".

У портфелі СКМ, крім "Укртелекому", є інші телекомактиви: група володіє 45% третього за величиною оператора мобільного зв'язку - компанії "Астеліт", 100% телекомунікаційної групи Vega (сконцентрована на фіксованому телефонному зв'язку та послугах доступу до Інтернету - ІФ), а також оператором ММДС (володіє ліцензією на WiMAX).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА