16:35 02.08.2013

Аеропорт "Київ" у жовтні відкриє тимчасовий термінал для внутрішніх рейсів

1 хв читати
Аеропорт "Київ" у жовтні відкриє тимчасовий термінал для внутрішніх рейсів

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) наприкінці жовтня відкриє тимчасовий термінал D для внутрішніх рейсів, розташований за 50 метрів від діючого термінала А для міжнародних рейсів.

Як повідомила прес-служба аеропорту, в терміналі D площею 3,2 тис. кв. м розташуються 12 стійок реєстрації, острів видачі багажу, п'ять виходів на посадку, бізнес-зал, каси, два ресторани.

Після відкриття нового термінала D туди буде переведено всі внутрішні рейси, які наразі обслуговуються у старому терміналі B і новому терміналі А. Пропускна спроможність тимчасового термінала - до 400 тис. осіб на приліт/виліт на рік.

У подальших планах аеропорту "Київ" - будівництво повноцінного термінала для внутрішніх рейсів, розширення міжнародного термінала А, спорудження ангарного комплексу й готелю. На сьогодні тривають роботи з розширення паркування на привокзальній площі на 50 машиномісць.

Як повідомлялося, аеропорт "Київ" у січні-червні 2013 року збільшив пасажиропотік у 2,7 разу порівняно з аналогічним періодом 2012 року - до 816,757 тис. пасажирів.

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) входить до п'ятірки найбільших аеропортів України за пасажиропотоком.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА