09:34 08.08.2013

На екс-ректора Податкової академії Мельника наділи електронний браслет - ЗМІ

1 хв читати

На колишнього ректора Податкової академії Петра Мельника, стосовно якої обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, наділи електронний браслет, пише газета "Вести" з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

За даними газети, на П.Мельника в середу наділи браслет міліціонери з ГУМВС у Київській області. За словами джерела, процедура не була швидкою: правоохоронці ще налаштовували програму, без якої пристрій не працює.

"Мельник може пересуватися своїм будинком в Ірпені (Київська обл. - ІФ) та їздити до лікарень Києва й Бучі (Київська обл. - ІФ) за узгодженим маршрутом", - наголошується в газеті.

Як повідомлялося, П.Мельника затримали 27 липня співробітники Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабара в розмірі 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їхні родичів до свого вишу.

1 серпня Печерський райсуд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом. П.Мельнику заборонено залишати місце проживання, за винятком тих ситуацій, коли йому знадобиться медичний огляд або лікування. Запобіжний захід у вигляді домашнього арешту діятиме протягом часу розслідування кримінального провадження - до 27 вересня 2013 року.

Захист П.Мельника задоволений домашнім арештом підзахисного і заявляє, що не оскаржуватиме обрання цього запобіжного заходу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мінкультури України затвердило робочу групу з розроблення плану заходів щодо розвитку території пам'ятки археології на Поштовій площі в Києві

Від початку доби на фронті відбулося 73 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

Польські фермери планують блокування руху вантажівок у ПП "Рава-Руська - Гребенне"

Ситник залишив посаду заступника голови НАЗК

Дії з підриву Глобального саміту миру є системними та безпрецедентно масштабними - Кулеба

Кількість бойових зіткнень на фронті з опівночі зросла до 59, на покровському напрямку - до 27 - Генштаб ЗСУ

Унаслідок авіаударів у с. Михайлівка загинули двоє людей, серед них - 12-річний підліток - Донецька ОВА

Генштаб ЗСУ: Найскладніша обстановка зберігається на покровському напрямку, ситуація під контролем

Найближчими днями в Україні збережеться тепла мінлива погода з грозами й короткочасними дощами, можливий град - Укргідрометцентр

Суд заарештував документи районних військово-лікарських комісій Полтавщини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА