11:17 12.08.2013

Приднiпровська залiзниця приносить вибачення пасажирам поїзда Львiв-Запорiжжя за змiну маршруту руху

2 хв читати

Приднiпровська залiзниця (ПЗ, Днiпропетровськ) приносить вибачення пасажирам поїзда №120 сполученням Львiв - Запорiжжя, який 7 серпня помилково було вiдправлено у Днiпропетровськ, i повiдомляє, що всi пасажири поїзда дiсталися кiнцевих станцiй згiдно з придбаними квитками.

Як повiдомила прес-служба Приднiпровської залiзницi, через позаплановi ремонтно-колiйнi роботи на дiлянцi Запорiжжя – Кривий Рiг традицiйний маршрут цього поїзда (через Кривий Рiг, Апостолове, Марганець i Нiкополь) на окремi дати серпня було змiнено на шлях через Днiпропетровськ-Пiвденний i Синельникове-1, про що пасажирiв оповiщали у квиткових касах. 7 серпня пасажирський потяг №120 мав курсувати своїм звичним маршрутом, однак вирушив тимчасовим, змiненим.

Вiдхилення виправили на станцiї Верхiвцеве, звiдки поїзд оперативно повернули на заявлений цього дня маршрут.

"Дорогою до Запорiжжя залiзничники вживали заходи до максимально можливого, з урахуванням безпеки руху, скорочення запiзнення потяга №120 на промiжних i кiнцевiй станцiях слiдування. Жодних спроб висадити пасажирiв, аби вони добиралися до потрiбних їм населених пунктiв самостiйно, з боку працiвникiв залiзницi не було", - наголошується в повiдомленнi.

Крiм того, наказом начальника Приднiпровської залiзницi винних у цьому iнцидентi поїзних диспетчерiв Днiпропетровської дирекцiї залiзничних перевезень було притягнуто до дисциплiнарної вiдповiдальностi.

Приднiпровська залiзниця обслуговує Днiпропетровську та Запорiзьку областi, АРК i деякi райони ще п'яти областей.

До складу залiзницi входять чотири дирекцiї залiзничних перевезень. Перевезення виконують 244 станцiї, з них чотири сортувальнi, сiм пасажирських, 67 вантажних, 19 дiльничних.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА