17:39 14.08.2013

ЧФ РФ імпортує техзасоби на загальних підставах - Міндоходів

2 хв читати

Начальник ГУ Міндоходів у Севастополі, Юрій Карпов, заявляє, що на сьогоднішній день відсутні правові підстави для звільнення від сплати митних платежів матеріально-технічних засобів, що ввозять на територію України для потреб Чорноморського флоту Російської Федерації.

"Вирішення питання звільнення від сплати митних платежів перебуває в площині міждержавних відносин, на які Севастопольська митниця жодним чином не може впливати", - повідомив він на прес-конференції в середу.

У свою чергу, як повідомляє Інформаційно-комунікаційний відділ ГУ Міндоходів у Севастополі, в.о. начальника Севастопольської митниці Міндоходів Владислав Ємельянов навів приклад оподаткування вантажів ЧФ РФ на загальних підставах.

Він зазначив, що в березня 2013 року від імені ЧФ для митного оформлення ввезеного з Росії вантажу (паливо для реактивних двигунів марки ТС-1, виробник - НПЗ Волгоград) до Севастопольської митниці були подані відповідні декларації, в яких паливо для реактивних двигунів було класифіковано за кодом 2710117000 УКТЗЕД зі ставкою оподаткування акцизним податком 30 євро за тонну.

За його словами, для перевірки заявлених характеристик палива та правильності його класифікації для оподаткування, зразки були передані на дослідження до митної лабораторії.

Фактичні характеристики пального (фракційний склад, температура займання, наявність присадок тощо), встановлені в результаті лабораторних досліджень, і вимог Митного тарифу України, передбачають класифікацію ввезеного палива за іншим кодом - 2710112100 УКТЗЕД та відповідним оподаткуванням акцизом за ставкою 182 євро за тонну.

"Питання щодо правильності класифікації аналогічного реактивного палива, виробленого цими НПЗ, вже порушували раніше інші митниці. Класифікація палива цього постачальника, виходячи з фактичних характеристик, встановлених у результаті лабораторних досліджень, виникала також у Київській та Східній митниці (Донецьк), і ніяк не пов'язана з перебуванням Чорноморського флоту РФ на території України", - наголосив В.Ємельянов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА