19:02 14.08.2013

У Ялті почали припиняти використання тварин і птахів для фотографування з відпочивальниками

1 хв читати

У Ялті в рамках реалізації програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Ялті на 2013-2020 рр. почали жорстко припиняти використання тварин і птахів для організації фотографування з відпочивальниками.

"Сьогодні порушники, які використовують тварин у комерційних цілях, притягуються до адміністративної відповідальності за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за якою передбачено штраф до 1700 грн. Вилучені тварини передаватимуться до зоопарку "Казка", - сказав ялтинський міський голова Сергій Ілаш.

За словами мера, в Ялті створена й ефективно працює інспекція з благоустрою, яка разом зі співробітниками МВС проводить заходи щодо виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які використовують тварин у комерційних цілях.

"Матеріали з ознаками правопорушення передаються до екологічної інспекції Південнокримського регіону для вжиття заходів реагування. Тільки останнім часом працівники міліції вилучили десятки тварин і птахів", - конкретизував С.Ілаш.

Градоначальник також повідомив, що в місті розгорнуто активну кампанію, що закликає відпочивальників не фотографуватися з тваринами, яких експлуатують підприємці з метою отримання прибутку.

"Уже готові плакати для десятків сіті-лайтів, які буде розміщено найближчими днями в центральній частині міста, особливо в тих місцях, де організовується фотографування з тваринами та птахами", - повідомив С.Ілаш.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

Черговий обстріл Одеси ще раз доводить важливість постачання Україні систем ППО

Війська РФ обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області, є пошкодження

Ворог за добу втратив 1030 осіб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА