11:11 15.08.2013

Початок робiт зi створення пiшохiдного Подолу стартує пiсля Дня Незалежностi

1 хв читати

Роботи зi створення пiшохiдного Подолу в Києвi розпочнуться пiсля Дня Незалежностi та проводитимуться поетапно, повiдомляється в прес-релiзi Департаменту мiстобудування та архiтектури Київської мiськдержадмiнiстрацiї.

Згiдно з повiдомленням, перший етап робiт передбачає реконструкцiю вул. Сагайдачного вiд Контрактової площi до вул. Андрiївської, другий - до вул. Iгорiвської, третiй - до Поштової площi. При цьому вул. Сагайдачного стане пiшохiдною вже восени цього року.

"Щоб зрозумiти перевагу пiшохiдної вулицi над автомобiльною, потрiбно її отримати. Тому вже цiєї осенi ми хочемо здiйснити експеримент i облаштувати Сагайдачного вуличними меблями, рiзними елементами благоустрою, щоб люди почувалися комфортно, перебуваючи на територiї. Завдяки створенню одностороннього руху на деяких вулицях (Межигiрськiй, Костянтинiвськiй, Братськiй i Волоськiй) Подiл позбудеться зайвого шуму, транспортний потiк зменшиться", - наводяться в повiдомленнi слова заступника директора департаменту Андрiя Вавриша.

За його словами, восени на громадське обговорення буде винесено проект Контрактової площi для визначення оптимального рiшення.

Завершення реконструкцiї вул. Сагайдачного заплановане до Дня Києва 2014 року. В перспективi з завершенням будiвництва Поштової площi та хордової дороги з Повiтрофлотського проспекту до залiзнично-автомобiльного мостового переходу (моста Кiрпи) передбачається обмеження в'їзду на територiю Подолу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА