20:15 15.08.2013

Кабмін збільшив грошові виплати спортсменам і тренерам з неолімпійських видів спорту

3 хв читати

Кабінет Міністрів України збільшив розмір грошових винагород спортсменам і тренерам із неолімпійських видів спорту.

Як повідомляє офіційний сайт уряду, це передбачено постановою від 24 липня 2013 року.

Згідно з цим документом, чемпіон Всесвітніх ігор з неолімпійських видів спорту отримає до 240 тис. грн, спортсмен, що посів друге місце, - до 200 тис. грн, третє місце - до 120 тис. грн.

Тріумфатори чемпіонатів світу з неолімпійських видів спорту будуть премійовані в розмірі до 25 тис. грн, срібні призери - до 17,5 тис. грн, бронзові призери - до 12,5 тис. грн. Переможцю Європейських ігор з неолімпійських видів спорту дістанеться премія розміром до 20 тис. грн, спортсмену, що посів друге місце, - до 16 тис. грн, третє місце - до 12 тис. грн.

Чемпіон Всесвітньої шахової олімпіади віднині отримуватиме від держави до 160 тис. грн, другий і третій призери - до 120 та 80 тис. грн відповідно. Тріумфатор Всесвітніх ігор з єдиноборств удостоїться премії розміром до 50 тис. грн, срібний призер - до 35 тис. грн, бронзовий призер - до 25 тис. грн.

Виплата винагород спортсменам здійснюється за кожне зайняте призове (перше - третє) місце за кожним видом програми. Якщо спортсмен на одному змаганні зайняв декілька призових місць, винагорода виплачується за кожне призове (перше - третє) місце в індивідуальних і командних видах програми.

У разі встановлення спортсменом протягом одного змагання кількох рекордів світу, Європи, винагорода виплачується за вищий рекорд після його реєстрації в установленому порядку відповідно до розмірів, установлених за перше місце на чемпіонатах світу, Європи.

Виплата винагород за рахунок бюджетних коштів за результатами міжнародних змагань, що проводяться на комерційній основі, забороняється. Винагороди виплачуються за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті на відповідні цілі.

Тренерам виплачують винагороди в таких розмірах: в індивідуальних видах програми - не більше за розмір винагороди одного спортсмена, з якого не менше ніж 50% виплачується особистому тренеру; у командних видах програми, ігрових видах спорту в складі до п'яти спортсменів - не більше ніж 50% загальної суми винагород, отриманих усіма спортсменами в цьому виді програми, з яких не менше ніж 40% розподіляється між особистими тренерами і до 60% виплачується тренерам, що здійснювали підготовку команди до змагання, за яке виплачується винагорода.

У командних видах програми у складі шести і більше спортсменів та в ігрових видах спорту у складі дванадцяти і більше спортсменів тренери отримують не більш як потрійний розмір винагороди одного спортсмена, з якого не менш як 40% розподіляється між особистими тренерами і до 60% виплачується тренерам, що здійснювали підготовку команди до змагання, за яке виплачується винагорода.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА