13:51 22.08.2013

Рух автотранспорту в центрі Києва у святкові дні буде обмежено, а роботу метро - продовжено на 30 хвилин

2 хв читати

У зв'язку зі святкуванням в столиці Дня державного прапора та 22-ї річниці незалежності України в центрі міста буде обмежено рух автотранспорту.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації в четвер, уже 23 серпня на час церемонії підняття державного прапора України біля будівлі КМДА з 9:00 до 11:00 буде заборонено проїзд автомобілів вул. Хрещатик (від вул. Інститутської до Б.Хмельницького).

У прес-службі також повідомили, що вулиця Хрещатик від Бессарабської до Європейської площі також буде закрита для руху транспорту з 22:00 23 серпня до 22:00 25 серпня.

Крім того, 24 серпня під час церемонії покладання квітів можливе тимчасове обмеження руху автомобілів поблизу під’їздів до пам’ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському та Володимиру Великому.

Орієнтовно з 12:00 до 14:30 у суботу, 24 серпня, буде призупинено рух усіх видів транспорту на час проведення карнавального дійства "Всеукраїнський парад вишиванок-2013". Відбуватиметься він за маршрутом: вул. Лаврська (від адміністративної будівлі ДП "Національний культурно-художній і мистецький комплекс "Мистецький арсенал") – площа Слави – вул. І.Мазепи – вул. М.Грушевського – вул. Шовковична – вул. Інститутська – майдан Незалежності.

Також під час проведення загальнодержавних заходів станція метро "Майдан Незалежності" може бути закрита на вхід і вихід для пасажирів. У зазначений період станція працюватиме лише як пересадочний вузол.

У ніч із 24 на 25 серпня роботу метрополітену буде продовжено на 30 хвилин.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА