16:07 27.08.2013

Міліція шукала в київському офісі FEMEN зброю та вибухові речовини, а знайшла фотографії Путіна і патріарха Кирила "під прицілом"

1 хв читати

Міліція шукала в офісі жіночого руху FEMEN, розташованому в центрі Києва, зброю та вибухові речовини, заявляють в організації.

Як повідомляється в прес-релізі руху, офіс FEMEN закрили правоохоронці в очікуванні спецпідрозділу МВС. До міліції начебто надійшло повідомлення про "зберігання зброї та вибухових речовин" в офісі руху.

"FEMEN заявляє, що ні зброї, ні вибухових речовин, ні наркотиків рух не тримає", - йдеться в повідомленні.

При цьому в організації попереджають, що якщо наркотичні або токсичні речовини, заборонені предмети або зброю буде знайдено в приміщенні штаб-квартири FEMEN, то це - "провокація української влади".

Водночас, як видно з фотографій, надісланих рухом, в офісі знайдено пістолет, ручну гранату із запальником, а також фотографії президента Росії Володимира Путіна і патріарха Кирила, обведені прицілом.

Лідер FEMEN Ганна Гуцол в коментарі інтернет-виданню "Українська правда" заявила, що міліція під час обшуку підкинула їм зброю та провокаційні фото.

"Знайшли бойовий пістолет, патрони, гранату і фотографії Путіна та Кирила, обведених прицілом. Це виглядає так, ніби ми на них готували замах", - розповіла Г.Гуцол.

Вона наголосила, що FEMEN - мирний рух. "Ми ніколи не зберігали зброї, не планували збройних нападів. Ми не є терористичним угрупованням. Ми розцінюємо це як тиск і репресії", - сказала лідерка руху.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі ліквідовано - поліція

ГУР: Окупанти запускають дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА