10:26 30.08.2013

Перший інтернет-магазин для ув'язнених відкрився на Дніпропетровщині

1 хв читати

У Дніпропетровській області відкрився перший в Україні інтернет-магазин для ув'язнених, повідомив у четвер начальник прес-служби Державної пенітенціарної служби України в Дніпропетровській області Ярослав Костюченко.

За його словами, за допомогою цього магазину родичі тих, що відбувають ув'язнення, зможуть передавати їм продукти харчування і предмети першої необхідності.

"У нас відкрився перший в Україні інтернет-магазин, завдяки якому родичі засуджених зможуть передавати їм продукти харчування, предмети першої необхідності, не виходячи з дому. Тим самим родич не витрачає часу і грошей на проїзд, доставку передачі", – сказав він.

На сьогодні купити продукти і товари першої необхідності через Інтернет можуть родичі та друзі ув'язнених, яких тримають у СІЗО №4 Дніпропетровська та виправній колонії №26 у Жовтих Водах.

У ДПтС обіцяють, що вже з вересня до проекту приєднаються виправна колонія №80 у Кривому Розі та №89 у Дніпропетровську.

Сплатити замовлення в інтернет-магазині можна через банк, систему "Інтеркаса" або будь-яке поштове відділення. Передачу формують на території закладу й вручають адресатові під розпис.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА