14:42 30.08.2013

Пiдписано договiр купiвлi-продажу стадiону "Металiст" у Харковi

1 хв читати

Пiдписання договору купiвлi-продажу цiлiсного майнового комплексу КП "Обласний спортивний комплекс "Металiст" вiдбулося в п'ятницю, повiдомляє прес-служба Харкiвської облради.

Пiдписи пiд документом поставили голова Харкiвської облради Сергiй Чернов та представник ТОВ "Спортивний комплекс "Стадiон Металiст".

"Тепер, пiсля пiдписання договору, протягом одного мiсяця кошти вiд продажу майнового комплексу мають надiйти до обласного бюджету на спецiальний рахунок. З усiєї суми, яка становить 674 млн 522 тис. грн, буде сплачено податок (ПДВ - IФ) до державної казни, а це майже 112 млн грн. Потiм обласна рада зможе розглянути питання про розподiл коштiв, що залишилися вiд продажу, з бюджету розвитку областi на будiвництво об'єктiв соцiально-економiчної iнфраструктури регiону", - наводить слова С.Чернова прес-служба.

Як повiдомлялося, 27 серпня конкурсна комiсiя Харкiвської облради визначила переможцем конкурсу єдину фiрму-учасника ТОВ "СК "Стадiон Металiст", що запропонувала цiну 674 млн 522 тис. грн з урахуванням ПДВ, що на 83,84 грн перевищує початкову цiну.

Керiвники Харкова та Харкiвської областi неодноразово заявляли про намiр спрямувати грошi вiд продажу стадiону на закiнчення будiвництва станцiї метро "Перемога", реконструкцiю Харкiвської обласної фiлармонiї, iсторичного музею та iншi iнфраструктурнi проекти.

ТОВ "СК "Стадiон Металiст" входить до структури футбольного клубу "Металiст", що належить головi наглядової ради ГК "СЄПЕК" Сергiю Курченку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА