17:49 03.09.2013

"Нафтогаз України" спростовує інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про заборгованість перед держбюджетом

2 хв читати
"Нафтогаз України" спростовує інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про заборгованість перед держбюджетом

НАК "Нафтогаз України" спростовує інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про заборгованість перед державним бюджетом України, повідомила прес-служба компанії у вівторок.

"Нафтогаз України" заявляє, що всі податки та збори до державного бюджету України сплачуються компанією своєчасно та у повному обсязі. Більше того, станом на 1 вересня 2013 року компанією сформовано переплату за податковими та іншими обов'язковими платежами у розмірі понад 1,1 млрд грн", - йдеться в прес-релізі держхолдингу.

За даними прес-служби, станом на 1 вересня 2013 року до державного бюджету "Нафтогаз" перерахував понад 9 млрд грн (106%) податків і зборів (обов'язкових платежів), із них близько 1,6 млрд грн зараховано з переплат, що виникли станом на 1 січня 2013 року.

При цьому податкові платежі здійснюються незважаючи на те, що "Нафтогаз України" не отримав коштів на покриття касового дефіциту в сумі понад 10,6 млрд грн, передбачених розпорядженням Кабінету Міністрів № 618-р від 17 липня 2013 року.

"У зв'язку з вищезазначеним "Нафтогаз України" вважає, що необ'єктивне висвітлення інформації про компанію є неприпустимим, має упереджений характер та дискредитує її репутацію. "Нафтогаз України" звертається до засобів масової інформації з проханням зважено та професійно підходити до підготовки інформаційних матеріалів, адже вони можуть негативно вплинути на імідж та діяльність компанії в Україні й світі", - наголошується в прес-релізі.

НАК "Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Є монополістом із транзиту та зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА