20:16 05.09.2013

Янукович: Один з основних iнструментiв розвитку України - поглиблення переробки вiтчизняної продукцiї та сировини

1 хв читати

Президент України Вiктор Янукович переконаний, що країна має високий потенцiал розвитку, а одним iз головних iнструментiв його реалiзацiї глава держави вважає поглиблення переробки вiтчизняної продукцiї та сировини.

"Чим бiльша глибина переробки сировини - тим кращий фiнансовий результат. Чим бiльше ми будемо переробляти сировинних ресурсiв, тим бiльший ми будемо мати внутрiшнiй валовий продукт, додану вартiсть", - зазначив В.Янукович пiд час зустрiчi з кандидатами на посаду голiв районних державних адмiнiстрацiй, повiдомляє прес-служба глави держави.

Президент України у зв'язку з цим наголосив на необхiдностi модернiзацiї наявних технологiй на вiдповiдних пiдприємствах.

"Тому наше завдання - це залучення iнвестицiй, технологiй для переробки наших сировинних ресурсiв. Чим бiльше ми будемо випускати товарiв, обладнання високої глибини переробки, тим краще буде рiвень економiки, тим бiльше буде створюватись нових робочих мiсць", - наголосив В.Янукович.

На його переконання, вiд залучення iнвестицiй залежить i зростання економiки, i пiдвищення конкурентоспроможностi української продукцiї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА