17:08 12.09.2013

Янукович ознайомився з роботою Луцького авіаремзаводу "Мотор"

1 хв читати

Президент України Віктор Янукович під час робочої поїздки у четвер у Волинській області відвідав ДП "Луцький ремонтний завод "Мотор", де ознайомився з роботою одного з провідних авіаремзаводів ОПК країни.

Як повідомляє прес-служба глави держави, під час спілкування з трудовим колективом заводу, В.Янукович наголосив на необхідності проведення технічної модернізації ОПК.

"Я зацікавлений у тому, щоб у нас Збройні Сили були сильними. Щоб військово-промисловий комплекс розвивався в тому напрямку, в якому ми визначилися, в інтересах держави", - зазначив він.

Президент також акцентував увагу на важливості реалізації програми імпортозаміщення: "Ми маємо працювати над програмою імпортозаміщення. Я разом з вами готовий це робити", - сказав він.

ДП "Луцький ремонтний завод "Мотор" входить до складу держконцерну "Укроборонпром" і забезпечує повний капітальний ремонт авіаційних двигунів, а також агрегатів паливної та електроавтоматики практично для всіх видів фронтової авіації ЗС України: бомбардувальника Су-24, винищувачів Су-27 і МіГ-29, а також капремонт агрегатів паливної автоматики до двигунів Д- 30КП (КП-2) для важких транспортних Іл-76.

Сьогодні на підприємстві працюють майже тисячу працівників, додаткові робочі місця заплановано створити за рахунок розширення ділянки з виготовлення запчастин.

Держконцерн "Укроборонпром" готує на 2013 рік реформування близько 80% своїх підприємств.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА