10:58 19.09.2013

КПУ не має наміру голосувати у ВР, доки затриманих за руйнування пам'ятника Леніну в Петриківці не буде покарано

1 хв читати

Комуністична партія України вимагає притягнути до відповідальності помічників народних депутатів партії "Свобода" за руйнування пам'ятника Леніну в с. Петриківці Хорольского району Полтавської області.

"Сьогодні вночі о 3.20 семеро молодиків, помічників народних депутатів України від "Свободи", зруйнували пам'ятник Володимиру Іллічу Леніну в селі Петриківці Полтавській області. Ми вимагаємо, щоб цих вандалів покарали", - сказав депутат фракції КПУ Сергій Гордієнко, виступаючи на засіданні парламенту в четвер.

Депутат повідомив, що наразі в області перебуває народний депутат від "Свободи" Ігор Мірошниченко, який намагається звільнити затриманих.

С.Гордієнко заявив, що Компартія не голосуватиме за законопроекти, доки не буде впевнена в тому, що затриманих буде покарано.

Водночас прес-служба Київської міської організації ВО "Свобода" повідомила, що в Хорольському районі Полтавської області правоохоронці вночі без пояснень заблокували два автомобілі зі свободівцями, серед яких - народні депутати України Андрій Міщенко та Ігор Мірошниченко.

Як стверджує прес-служба, міліція погрожувала свободівцям, направляючи в їхній бік автомати. Майже через чотири години після зупинення правоохоронці показали дозвіл на обшук автомобіля, зазначивши, що транспортний засіб нібито бачив свідок під час вчинення якихось "хуліганських дій".

Через кілька годин на місце прибули народні депутати України, але їхній автомобіль також заблокували міліціонери.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА