11:31 23.09.2013

Організатори Євробаскету-2015 хочуть бачити в Україні заповнені арени - Лубківський

2 хв читати

Директор турніру Євробаскет-2015 в Україні Маркіян Лубківський зазначає, що організатори мають намір домогтися якнайбільшої заповнюваності арен на матчах турніру.

"Ми хочемо бачити заповнені арени. Наразі розробляємо квиткову стратегію. Цей процес завершиться через два-три місяці. Хочемо якнайшвидше розпочати продаж квитків", - розповів він агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю в Любляні після презентації логотипа Євробаскету-2015.

За його словами, місцевий оргкомітет має намір зробити процес купівлі квитків максимально зручним. При цьому директор турніру поки що не знає, чи наслідуватиме Україна досвід Словенії з продажу квитків не на ігрові дні, а на кожен матч чемпіонату окремо.

М.Лубківський наголосив, що організатори Євробаскету-2013 у Словенії дуже вдало попрацювали за низкою напрямів підготовки: організації зон гостинності, питань логістики. "Але вони не стали для нас несподіванкою. Добре, що ми маємо досвід проведення Євро-2012", - додав він.

Крім того, директор Євробаскету-2015 зазначив, що складно порівнювати Словенію та Україну, оскільки країни непорівнянні за територією і відстанями між містами. До того ж, в Україні для проведення турніру, як очікується, будуть задіяні сім арен, а не п'ять, як у Словенії.

М.Лубківський зазначив, що важливим завданням є популяризація баскетболу в Україні в період, який залишився до проведення чемпіонату. "Я вражений тим, як уболівали словенські фани. Вони створювали фантастичну атмосферу. Я хотів би, щоб в Україні з'явився уболівальницький рух на підтримку національної збірної", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

Велика Британія передала Міноборони України обладнання для роботи з реєстром "Оберіг"

Росіяни за добу завдали 6 ракетних і 63 авіаційних ударів по території України

Українська авіація завдала дев’ять ударів по районах зосередження противника

На лінії фронту зафіксовано 71 бойове зіткнення

Шольц: Сподіваємося, що ще шість систем "Patriot" буде знайдено для України від НАТО

Зеленський зустрівся з українською єврейською громадою напередодні свята Песах

Мінкультури розробило порядок визначення меж історичних ареалів у населених пунктах

Росіяни обстріляли Нікопольський район, пошкоджено інфраструктурний об'єкт - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА