12:55 23.09.2013

Президент київського "Динамо" довіряє Блохіну і сподівається на вихід команди з кризи під його керівництвом

2 хв читати

Президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс роз'яснив ситуацію в тренерському штабі команди й дав зрозуміти, що головному тренеру Олегу Блохіну звільнення не загрожує.

"Я хочу розвіяти всі домисли про те, що хтось когось виганяв або звільняв. Самі тренери, зібравшись, ухвалили таке рішення, тому що для того, щоб якось підбадьорити команду, необхідно було щось змінити. І Михайличенко, і Баль, і Роменський залишаються працювати на своїх контрактах у структурі клубу. Чим вони займатимуться, ми найближчими днями вирішимо", - розповів І.Суркіс про нещодавні зміни в тренерському штабі в інтерв'ю прес-службі ФК.

За його словами, виникла потреба "зробити такий, якщо хочете, сплеск".

"Але прибирати всіх тренерів я не вважав за потрібне, тому що я довіряю Олегу Володимировичу. В нього не просто динамівське серце, він щиро переживає за цю команду, це його команда!", - наголосив президент ФК, додавши, що вимоги в будь-якому разі висуватимуть головному тренеру.

Він також повідомив, що найближчим часом стане відомо, хто допомагатиме О.Блохіну і хто ввійде до оновленого тренерського штабу.

"Так, я знаю, хто це буде, але ми ще маємо зустрітися з Олегом Володимировичем, сісти, поговорити й узгодити прізвища тих, кого він хоче бачити. В нього є ідеї, думки, ми з ним зустрінемося і у вівторок-середу про все оголосимо. Це буде ще одна або дві людини", - сказав І.Суркіс.

Президент "Динамо" наголосив на необхідності виходу команди з "глибокої кризи" й висловив сподівання, що в О.Блохіна "все вийде, він переосмислить те, що він робив".

Як повідомлялося, 20 вересня тренерський штаб основної команди ФК "Динамо" було скорочено вдвічі. Відтепер обов'язки асистента головного тренера виконуватиме Сергій Ребров, а з воротарями, як і раніше, працюватиме Михайло Михайлов.

"Про інші зміни в тренерському штабі команди, а також про те, які функції в структурі клубу надалі виконуватимуть Олексій Михайличенко, Андрій Баль і Юрій Роменський, буде повідомлено пізніше", - йдеться в повідомленні прес-служби.

До цього головний тренер "Динамо" О.Блохін мав трьох помічників: А.Баля, О.Михайличенка та С.Реброва. Тренерами воротарів були М.Михайлов і Ю.Роменський.

О.Блохін став головним тренером столичного клубу 25 вересня 2012 року, підписавши контракт на чотири роки. До цього він працював зі збірною України.

Під його керівництвом "Динамо" в минулому сезоні не змогло вийти з групи Ліги чемпіонів, а в Лізі Європи вилетіло на стадії 1/16 фіналу.

22 вересня київське "Динамо" мінімально обіграло львівські "Карпати" в матчі 10-го туру чемпіонату України. Після цієї перемоги "Динамо" з 17 набраними очками посідає 5-е місце в турнірній таблиці й на 9 очок відстає від лідера - "Металіста".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

Ворожий комплекс спостереження "Муром-М" вразили ударні БПЛА в селищі Бєлгородської області

Окупанти за добу завдали два ракетних і 58 авіаударів по Україні, обстріляли понад 120 населених пунктів

Українська авіація завдала за добу ударів по 9 місцях скупчення окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА