20:19 01.10.2013

СЄПЕК зареєстрував у Швейцарії газотрейдера Vetek Gas Trading

2 хв читати

У Женеві (Швейцарія) у вересні 2013 року зареєстровано компанії Vetek Gas Trading and Supply SA та нафтотрейдера Vetek Trading SA, основною діяльністю яких стануть торговельні операції з вуглеводневою сировиною, а також її транспортуванням та зберіганням.

Згідно з повідомленням компанії, текст якого має агентство "Інтерфакс-Україна", адміністратором обох структур є громадянин Швейцарії Моріс Тейлор, незалежний консультант, член Ради директорів декількох приватних швейцарських і зарубіжних трейдингових компаній.

"Нафтотрейдер Vetek Trading SA і газотрейдер Vetek Gas Trading and Supply SA (резиденти Швейцарської Конфедерації) входять до ГК "СЄПЕК", здійснюють торговельні операції з нафтою і нафтопродуктами, а також природним газом у Західній Європі", - уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" у СЄПЕК.

Як повідомлялося, група СЄПЕК розпочала закупівлі газу в Європі з березня 2013 року. Закупівлі газу здійснює ТОВ "Українська нафтогазова компанія" (УНГК, Харків), що входить до групи.

Раніше СЄПЕК повідомила на своєму сайті, що до кінця 2013 року планує мати пайову участь на ринку продажу скрапленого та природного газу України 25-30%.

СЄПЕК спеціалізується на торгівлі скрапленим і природним газами, нафтопродуктами. Група експлуатує близько 150 АЗС в Україні, здійснює реалізацію скрапленого газу через 30 власних і 50 партнерських АГЗС в Україні, 170 власних АГЗС (під брендом Sparschwein) у Німеччині, а також володіє Одеським НПЗ.

Нещодавно СЄПЕК придбала також медіагрупу UMH та Брокбізнесбанк. Власником СЄПЕК є підприємець Сергій Курченко, який наприкінці 2012 купив футбольний клуб "Металіст" (Харків).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА