12:57 02.10.2013

Тележурналіста Кисельова призначено радником керуючого директора Group DF

1 хв читати

Євгена Кисельова, відомого журналіста і медіаменеджера, призначено штатним радником керуючого директора Group DF Бориса Краснянського, повідомили в прес-службі Group DF у середу.

"Як голова наглядової ради телеканалу "Інтер" я весь цей рік співпрацював з Євгеном Олексійовичем і мав можливість оцінити його професійні якості. Тому я радий, що він прийняв пропозицію про роботу в Group DF", - наведено в повідомленні коментар Б.Краснянського.

На його думку, знання та досвід Є.Кисельова допоможуть у просуванні бренда Group DF на зовнішніх ринках. "Однією зі стратегічних цілей групи є виведення наших компаній на міжнародні ринки капіталу", - сказав Б.Краснянський.

До приходу в Group DF Є.Кисельов обіймав посаду директора компанії "Національні інформаційні системи" (входить до групи "Інтер") та керував інформаційним мовленням телеканалу "Інтеру". У минулому він очолював низку російських телеканалів.

Group DF - диверсифікована міжнародна група компаній, що здійснює свою діяльність у низці країн Європи та Азії й об'єднує активи бізнесмена Дмитра Фірташа. Основними напрямами діяльності групи є азотний, титановий, газовий і банківський та медійний бізнес. Інші сфери діяльності групи нині включають агробізнес, виробництво кальцинованої соди, розвиток енергетичної інфраструктури та нерухомість.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА