15:11 06.10.2013

ФК "Металіст" пропонує "Дніпру" не дестабілізувати ситуацію напередодні очної зустрічі

2 хв читати

Футбольний клуб "Металіст" закликає "Дніпро" не створювати напруженості напередодні очного матчу чемпіонату України.

"Усі дії ФК "Металіст" перебувають у суворій відповідності до закону і регламенту Федерації футболу України і Прем'єр-Ліги, гіркий досвід порушення якого в плані кількості легіонерів був менше року тому у ФК "Дніпро". Конкретні документальні підтвердження та роз'яснення ФФУ прямий тому доказ", - йдеться у відповіді харківського клубу на відкрите звернення дніпропетровців, опубліковане в суботу.

"Ми розуміємо, що вас непокоїть турнірне становище і ви, як і ми, усвідомлюєте важливість результату цього матчу. Однак, варто пам'ятати, що медалі чемпіонату України, які ви не бачили вже майже 10 років, потрібно заробляти на полі, а не в кабінетах та судах", - наголошується в повідомленні.

"Металіст" просить "Дніпро" не нагнітати атмосферу навколо матчу, а вболівальників обох команд - залишатися толерантними, підтримувати свої команди і не піддаватися на провокації.

Як повідомлялося, 5 жовтня "Дніпро" закликав "Металіст" дотримуватися регламенту чемпіонату України з футболу напередодні очної зустрічі команд, яка відбудеться 6 жовтня. "Напередодні матчу "Дніпро"-"Металіст", якого з нетерпінням чекає вся футбольна Україна, закликаємо вас чітко дотримуватися всіх норм регламенту щодо ліміту на легіонерів, який ви, на жаль, з немовчазної згоди ваших доброхотів з ФФУ неодноразово порушуєте. У регламенті чітко зазначено, що легіонером є той футболіст, який навіть за наявності українського громадянства не має права виступати за збірну України, і одночасно таких гравців на полі не може бути більше семи", - йдеться у відкритому зверненні дніпропетровського клубу, розміщеному на його офіційному сайті в суботу.

"Дніпро" і "Металіст" зіграють у неділю в Дніпропетровську в матчі 12-го туру чемпіонату країни. Наразі "Металіст" лідирує в турнірній таблиці з 29 очками, "Дніпро" відстає від нього на три очки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА