10:40 16.10.2013

Лебедєв: Міноборони розраховує на фінансування на рівні понад 25 млрд грн у 2014 році

1 хв читати
Лебедєв: Міноборони розраховує на фінансування на рівні понад 25 млрд грн у 2014 році

Міністерство оборони України розраховує отримати фінансування понад 25 млрд грн на 2014 рік, повідомив глава міністерства Павло Лебедєв.

"Для реалізації завдань державної комплексної програми розвитку та реформування Збройних сил України на період до 2017 року на наступний 2014-й фінансовий рік ми розраховуємо отримати оборонний бюджет у сумі понад 25 млрд грн", - розповів П.Лебедєв в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Міністр уточнив, що з цієї суми 24 млрд грн - це загальний фонд, а 1 млрд грн - спеціальний фонд, який необхідно наповнити.

"Структура видатків, у разі затвердження поданих нами заявок, виглядатиме так: 5 млрд грн (20,1%) пропонується спрямувати на розвиток, модернізацію, закупівлю, ремонт та обслуговування озброєнь і військової техніки; 2 млрд грн (8,4%) - на навчання і підготовку ЗСУ; 18 млрд грн (71,5%) - на їх утримання", - сказав П.Лебедєв.

При цьому, за його словами, планується поліпшення внутрішнього балансу статей видатків на оборону. Зокрема, йдеться про збільшення частини видатків на переозброєння та бойову підготовку з одночасним зменшенням видатків на утримання військ.

Як відомо, загальний обсяг державного фінансування Міноборони в 2013 році передбачено в обсязі 15,3 млрд грн, зокрема, за лінією спеціального фонду в обсязі майже 1 млрд грн.

Повний текст інтерв'ю буде розміщено на сайті агентства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА