13:38 16.10.2013

Лебедєв: Українська армія здатна на повномасштабні бойові операції

1 хв читати
Лебедєв: Українська армія здатна на повномасштабні бойові операції

Міністр оборони України Павло Лебедєв заявляє, що українська армія за необхідності може виконати будь-яке поставлене завдання, зокрема провести повномасштабну бойову операцію.

"Наша армія цілком боєздатна. Як свідчать результати численних навчань, особовий склад Збройних сил України добре навчений і підготовлений. Рівень його озброєння та оснащення, а також забезпечення всіма необхідними запасами для життя та бою достатній для того, щоб за необхідності виконати будь-яке поставлене завдання. Зокрема, і у форматі повномасштабної бойової операції", - сказав міністр в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами глави оборонного відомства, він у цьому переконувався неодноразово, побувавши протягом цього року близько 15 разів безпосередньо у військах. "Наприклад, навесні цього року я особисто перевірив можливості в цьому відношенні нашої 30-ї механізованої бригади, перевіряв так само частини Повітряних і Військово-Морських сил, низку інших частин і з'єднань. І всі вони продемонстрували цілком упевнену здатність вирішувати поставлені перед ними завдання", - розповів П.Лебедєв.

Водночас, додав він, нинішній рівень оперативних можливостей української армії - це не межа, і є можливість його суттєвого підвищення. Над цим, за словами міністра, керівництво Міноборони сьогодні наполегливо працює.

Повний текст інтерв'ю буде розміщено на сайті агентства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА