20:30 29.10.2013

Roshen спростовує чутки про свій продаж

1 хв читати
Roshen спростовує чутки про свій продаж

Кондитерська корпорація Roshen спростовує інформацію про продаж свого бізнесу норвезькій компанії Orkla, опубліковану інформаційним агентством "Эксперт Новостей".

Як зазначається в повідомленні на сайті Roshen, "підстав для таких заяв не існує", а джерело "Эксперта Новостей" з компанії "Ренесанс" не є достовірним.

"Корпорація ROSHEN успішно здійснює свою діяльність, постачаючи продукцію до понад 30 країн світу, і продовжує активно опановувати нові ринки. Розвиток компанії здійснюється без залучення позикових коштів", - ідеться в повідомленні.

Інформагентство "Эксперт Новостей" 26 жовтня опублікувало новину про те, що норвезька Orkla, якій належить кондитерська фабрика ім. Крупської в Санкт-Петербурзі, в найближчі кілька тижнів готова завершити угоду з придбання Roshen. Корпорація, як повідомило видання, вже розглядає пропозицію Orkla.

Корпорація Roshen, один із найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, має Маріупольську (Донецька обл.), Кременчуцьку (Полтавська обл.) і дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко", а також Липецьку фабрику "Рошен" (РФ), Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonettі Choco (Угорщина).

Корпорація виробляє до 200 видів кондитерських виробів: шоколадні та желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети й торти. Загальний обсяг виробництва продукції сягає 410 тис. тонн на рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА